Home / Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες για καλλιτεχνες
1. Σχεδιασμός και σύνταξη αναλυτικού βιογραφικού
Στοχεύοντας στη δημιουργία μιας απόλυτα επαγγελματικής προσέγγισης στην παρουσίαση των ηθοποιών, η Talent show προχώρησε στον σχεδιασμό ενός σύγχρονου βιογραφικού σημειώματος λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απασχολούν την εκάστοτε παραγωγή κατά την επιλογή προσώπων. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες και συμπληρώσετε τα ανάλογα στοιχεία, το βιογραφικό σας καταχωρείται αυτόματα στη βάση δεδομένων μας προς περαιτέρω προβολή.

2. Καταχώρηση φωτογραφιών

Η υπηρεσία καταχώρησης φωτογραφιών συμπεριλαμβάνει την προβολή μίας ή περισσοτέρων φωτογραφιών. Εφόσον δεν διατίθενται οι φωτογραφίες πραγματοποιούμε φωτογράφηση.

3. Καταχώρηση Casting Video

Η Talent show πραγματοποιεί την καταχώρηση σε αρχείο casting, και την προβολή του στην ιστοσελίδα μας, παρέχοντας σας έτσι ένα επιπλέον “οργανικό” στοιχείο για την αποτελεσματικότερη παρουσίαση σας. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζετε τόσο το προνόμιο μιας ακόμη “ζωντανής” αναφοράς πέρα των φωτογραφιών σας, όσο και την εξοικονόμηση χρόνου σε περιπτώσεις εκτάκτων casting, διατηρώντας πάντα το δικαίωμα ανανέωσης του video κάθε φορά που κάνετε κάποια σημαντική αλλαγή στο παρουσιαστικό σας.

4. Δημιουργία και καταχώρηση Φωνητικού / Ηχητικού Demo

Η υπηρεσία καταχώρησης φωνητικού / ηχητικού demo δημιουργήθηκε για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση προβολής στο χώρο της εκφώνησης (ραδιοφωνικής, τηλεοπτικής κτλ.). Η φωνητική παρουσίαση ερμηνείας κειμένων αλλά και η διανομή δειγμάτων σε επικείμενες παραγωγές πραγματοποιείται άμεσα μεσω ενός ανεπτυγμένου δικτύου παραγωγής και επικοινωνίας. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθεται τέτοιου είδους υλικό αναλαμβάνουμε την παραγωγή του κατόπιν συνεννόησης . Επιπλέον, είναι δυνατή και η καταχώρηση μουσικών Demos.

5. Ενημέρωση για οντισιόν, σεμινάρια,casting κτλ.

Η υπηρεσία αυτή ανταποκρίνεται στην ανάγκη για τη διαρκή ενημέρωση σας σχετικά με τρέχουσες ανακοινώσεις για οντισιόν και επικείμενες παραγωγές. Η μορφή της ποικίλει ανάλογα με την περίσταση, περιλαμβάνοντας τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, sms και online ανακοινώσεων στις οποίες θα έχετε πρόσβαση με τη χρήση του προσωπικού σας κωδικού.

7. Προβολή στην αρχική σελίδα

Για όσους επιθυμούν προβεβλημένη καταχώρηση (σε συνεννόηση)

8. Δημιουργία book / portfolio