Breaking News
Home / All categories / Ηθοποιοί / Άντρες Ηθοποιοί / Αλέξανδρος Πετρίδης – Εύη Χειλά
Αλέξανδρος Πετρίδης - Εύη Χειλά
Αλέξανδρος Πετρίδης - Εύη Χειλά

Αλέξανδρος Πετρίδης – Εύη Χειλά

Αλέξανδρος Πετρίδης - Εύη Χειλά
Αλέξανδρος Πετρίδης – Εύη Χειλά

Αλέξανδρος Πετρίδης-Εύη Χειλά…….«Το απόλυτο τηλεοπτικό δίδυμο» – GalaxyNews Interview

Αλέξανδρε και  Εύη σας καλωσορίζουμε στο GalaxyNews.

Θα ήθελα να αναφερθείτε στην καλλιτεχνική σας πορεία.

Αλέξανδρος: Μα καλά είναι δυνατόν αν ρωτάς την Ακρόπολη να σου πει την ιστορία της. Καταρχήν θέλουμε πολύ χρόνο και κατά δεύτερον δηλώνεις ανιστόρητος.

Εύη: Θα επηρεαστώ και εγώ και να πω ότι η και η Καρυάτιδα το ίδιο σκέφτεται (χαχα) με όποιον δάσκαλο καθίσεις…

Από αυτό να συμπεράνω ότι βλέπεις τον Αλέξανδρο σαν δάσκαλο;

Εύη: Κοίτα έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι θαύμαζα και εξακολουθώ να θαυμάζω τον Αλέξανδρο, ειδικά από τότε που είμαι στο πλευρό του. Είναι ένα μεγάλο σχολείο και  σας αποκαλύπτω ότι θα ήθελα να κλείσει η τηλεοπτική μου πορεία δίπλα του.

Αλέξανδρε εσύ τι λες γι’αυτό;

Αλέξανδρος: Στο δάσκαλος (χαχαχα); Η αλήθεια είναι ότι έχω βγάλει μαθητές και μαθήτριες, απλά δεν κατάλαβαν ότι μετά την απομάκρυνση από το σχολείο, κατά ένα μαγικό τρόπο, θα μένουν πάντα στην ίδια «τάξη». Όσο για την Εύη είμαι ευτυχισμένος που συναντηθήκαμε και τηλεοπτικά γιατί συνδυάζει κάτι μοναδικό. Η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας ολοκληρωμένης αλά bimbo και το μυαλό σε μια σοβαρή κουβέντα της εκπομπής. Όσο για την συνεργασία μας είναι αυτό που λέμε πέτυχε αλλά και έτυχε μαζί. Απλά χρειάστηκε ένα τηλέφωνο από εμένα και ένα κλικ από την Εύη, άλλωστε ο καλός ο παίκτης ξέρει πότε να πετάει το καλό χαρτί και πότε να το κρατάει για τα δύσκολα.

Έχετε δουλέψει σε κάποιο μέσο στο internet; Κατά πόσο βοηθάνε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή σας;

Αλέξ. – Εύη: Όχι, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δουλέψει για κάποιο διαδικτυακό κανάλι διότι υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο. Πιστεύουμε σε αυτό τον τρόπο επικοινωνίας  που στιες ημέρες κάνει θαύματα. Όμως να μην ξεχνάμε ότι και εκεί για να μείνεις πρέπει να έχεις να δώσεις κάτι  είτε είσαι blog είτε μοντέλοblog (χαχα). Βγαίνουν πολλές σε πολλά blogs και με μια φώτο ή συνέντευξη γίνονται διάσημες, αλλά «σιγά κούκλα  μου, θα σου έλεγα τι έχεις δώσει…..» έχε χάρη όμως. Όσο για την προβολή θα σου πω ότι τα πάντα βοηθούν σε αυτό, όμως η μεγάλη δύναμη παραμένει το «γυαλί».

Ποιους συναδέλφους σας θαυμάζετε από Ελλάδα και εξωτερικό;

Αλέξανδρος: Χμμμ, αν σου πω κανένα θα φανεί εγωιστικό. Αν σου πω ότι θαυμάζω όποιον έχει ανέβει με την αξία του και έχει πολεμήσει γι’ αυτό τότε θα δεις ότι δεν έχω πολλές επιλογές απάντησης. Αν με ρώταγες ποιους γουστάρω, θα σου έλεγα αρκετούς αλλά και πάλι δεν απαντώ μήπως αδικήσω κάποιον  που ξεχνάω.

Εύη: Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτά.

Τι σχέδια έχετε για το μέλλον; Όνειρα και φιλοδοξίες;

Αλέξανδρος: Μα είναι καιρός για σχέδια; Κοίτα δεν κάνω όνειρα αλλά βάζω στόχους. Ο στόχος μου είναι να καταφέρνω να είμαι αναγκαίος, όπως τα τελευταία 17 χρόνια, στο κοινό και να μην με βαρεθούν. Αυτό που κάνω, το κάνω από αγάπη πάνω απ’ όλα. Όπως βλέπεις δεν σου λέω να πάω εδώ ή εκεί, διότι δεν είναι το θέμα που θα βγεις αλλά αν σε βλέπουν και αυτό το έχω πετύχει όσο κανείς άλλος. Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχει εκπομπή που να παίζει 78 φορές την ημέρα. Ναι, καλά άκουσες, σε όλη την Ελλάδα μαζί με Κύπρο και Αυστραλία. Δοξάζω το Θεό που με έχει κάνει και νιώθω γεμάτος.

Εύη: Εγώ θα πω ότι πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε καλά, όλα τα άλλα έρχονται. Άλλωστε νομίζω ότι η ζωή σου χρωστάει γιατί αξίζεις να σου τα δώσει.

Θέλω να μας διηγηθείτε μια από τις «πικάντικες» εμπειρίες σας;

Αλέξανδρος: Είναι σαν να μου λες να σου διηγηθώ την ζωή μου. Οτιδήποτε κάνω έχει πικάντικη γεύση, τόσο γιατί θέλω να το κάνω όσο για να αφήνει τη γεύση όσων το δοκιμάζουν. Μερικές φορές είναι τόσο πικάντικο που θα τους καίει μια ζωή (χαχα).

Εύη: «τα εν οίκω με εν δήμω», κάτι ήξεραν και οι παλαιότεροι.

Τι περιλαμβάνει ένα 24ωρο σας;

Αλέξανδρος:  Ένα 24ώρο πολύ δύσκολο με την έννοια ότι έχω να τακτοποιήσω πολλά πράγματα και όλα περνάνε από τα χέρια μου, όμως αυτό είναι η ανανέωση και η δύναμη μου. Η τηλεόραση, να ξέρεις, όσο πιο λαμπερή είναι στο μπροστά στο φακό άλλο τόσο πιο πολλά προβλήματα, άγχος και τρέξιμο έχει για να μπορέσεις να βγεις.

Εύη: Μια γυναίκα με υποχρεώσεις και πάνω απ’ όλα σεβασμό σε αυτό που κάνει , δεν μπορεί παρά να έχει φορτωμένο και δύσκολο πρόγραμμα.

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής ή ένα εργαλείο για το επάγγελμα σας;

Εύη: Ο Αλέξανδρος όπως βλέπεις δεν κάνει χωρίς αυτή και δικαίως έχει το καλύτερο κορμί της ελληνικής τηλεόρασης. Εγώ από τη άλλη, τελευταία έχω ανακαλύψει το pilates και έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης γύρω από τη γυμναστική. Μην ξεχνάς ότι και οι δυο προερχόμαστε από τον αθλητισμό και ξέρουμε ότι τα «αγαθά κόποις κτώνται» ώστε να αποκτήσεις όλο το πακέτο.

Έχετε σκεφτεί να αλλάξετε τελείως και να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό;

Αλέξανδρος:  Η τηλεόραση είναι η «γυναίκα» μου τα τελευταία 17 χρόνια και είμαι πιστός καθημερινά χωρίς να έχω λείψει ούτε μια ημέρα. Το τραγούδι και η μεταγλωττίσεις επίσης είναι «έρωτες». Πέρα από αυτά ασχολούμαι και με άλλα πολλά πράγματα γιατί μου δίνουν ενέργεια και ζωή. Για παράδειγμα αυτή τη περίοδο έχω να κάνω πολλές δηλώσεις στην εφορία μιας και έχω τελειώσει οικονομικό πανεπιστήμιο. Άντε να αλλάξω αλλά τι θα κάνετε χωρίς εμένα (χαχα). Δεν έχει τελικά σημασία τι θέλουμε εμείς να κάνουμε αλλά για το τι είμαστε γεννημένοι να κάνουμε καλά.

Εύη: Αλήθεια είναι ότι πέρα από την εκπομπή ασχολούμαι με κάποια ιδιαίτερα promotions όπως είναι για παράδειγμα η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων Lamborghini που αναμένουμε στην Ελλάδα και η συμμετοχή σε project μεγάλων events.

Τι έχετε αγαπήσει και τι έχετε μισήσει στην πολύχρονη παρουσία σας στην τηλεόραση;

Αλέξανδρος: Έχω αγαπήσει τα λάθη μου, αν και όχι πολλά, και τις λάθος επιλογές μου γιατί χωρίς να το θέλουν μου έδειξαν το δρόμο προς την επιτυχία. Επίσης αγαπώ πολύ τους εχθρούς μου γιατί με τον τρόπο τους με κάνουν πιο δυνατό και μου φορτίζουν τις μπαταρίες. Να σου πω όμως και την αλήθεια τέτοια υποκρισία και ψέμα δεν έχω δει στη γη ολόκληρη όσο έχω δει στην ελληνική showbiz.

Εύη: Επειδή  είμαι παιδί που προέρχομαι από καλλιστεία (χαχα) καλύτερα να μην μπούμε σε συζήτηση, με βάση τα όσα έχω δει, τι έχω μισήσει. Θα σου πω όμως ότι έχω αγαπήσει όσα ο Θεός μου έστειλε  γιατί καλώς ή κακώς  υπήρχε λόγος.

Θέλω να μου πείτε, τι θεωρείτε επιτυχία και ποιό επαγγελματικό απωθημένο έχετε;

Αλέξανδρος: Επιτυχία είναι στις ημέρες μας να παίρνεις τα λεφτά σου (χαχα) ευτυχώς σε αυτό είμαι πανευτυχής. Κοίτα η επιτυχία ορίζεται από τους στόχους που εσύ βάζεις. Αν πχ βάλεις στόχο να αγοράσεις κάτι και τελικά το καταφέρνεις θεωρείται επιτυχία, είναι όμως τελικά αυτό; Για εμένα είναι να είσαι ο εαυτός να μην εξαρτάσαι από κανέναν και να κάνεις αυτό που αγαπάς επάγγελμα, ε ναι είμαι επιτυχημένος. Όσο για τα απωθημένα πολλά αλλά σημασία δεν έχει τι ποθώ εγώ αλλά αν είμαι ο πόθος του άλλου.

Εύη: Με κάλυψε το έτερον ήμισυ, άλλωστε αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε.

Τέλος θα ήθελα να κλείσουμε όπως και τηλεοπτικά μιας και ο Αλέξανδρος μας έχει συνηθίσει με αυτά τα διδακτικά του. Τι λες;

Αλέξανδρος: Κοίτα δεν διδάσκω κανέναν απλά λέω την γνώμη και γι’ αυτό έχω εχθρούς όπως είπα. Όμως έχω να πω ότι είναι πολύ φτηνό να εξολοθρεύεις τους εχθρούς σου πέφτοντας στο επίπεδο τους. Είναι πιο μαγικό να τους προσκαλείς εκεί που είσαι και να βλέπεις ότι δεν θα έρθουν ποτέ!

Ευχαριστώ και εύχομαι να διατηρείται τα φωτεινά σας χαμόγελα και τις sexy εμφανίσεις σας για πολλά χρόνια ακόμα.

Σας ευχαριστούμε και εμείς για τη φιλοξενία και ειλικρινά δεν είναι τυχαίο. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!

Πηγή: GalaxyNews.gr

About Talent publisher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name the Artist